SIMELTA logo

Decembrī notika pirmā partnervalstu tikšanās Bordo, Francijā, kur projektā iesaistījušās izglītības iestādes no Francijas (English Com’Eddy Theatre), Itālijas (Centro Educazione Media), Latvijas (LU, HZF LVC), un Portugāles (Escola Secundária Fernão Mendes Pinto) apsprieda turpmākos uzdevumus un projekta dalībnieku vizītes un mobilitātes, kā arī izvirzīja tuvākos mērķus. Sanāksmē piedalījās LU HZF LVC lektores Margarita Spirida un Tatjana Bicjutko .

Projekta dalībvalstis izstrādāja projekta logo un transnacionālā vizītē Bordo tika izvēlēts labākais logo, ko veidoja partnerinstitūcija no Portugāles. Facebook.com vietnē projektam tika izveidota lapa un informatīvais blogs par projekta aktivitātēm simelta.com/wordpress/ Informāciju par projektu var atrast arī ERASMUS+ vietnē 
Pieredzes apmaiņas seminārs Almadā (Portugālē) tiek plānots 2018.g. februārī. Pieredzes apmaiņas brauciena mērķis ir gūt jaunas idejas un redzēt jau realizētus projektus, kurus būtu iespējams attīstīt un iedzīvināt arī LVC. Projekta laikā tiks piedāvāti pasākumi pedagogu profesionālajai pilnveidei. Lai piedalītos semināros un saņemtu informatīvus paziņojumus, lūdzam aizpildīt aptauju par valodas pasniegšanas pieredzi, kas ir pieejama šeit.

Dalīties