Anglistikas nodaļas profesores un Lietišķās valodniecības centra vadošās pētnieces Gunta Roziņa un Indra Karapetjana piedalījās ar ziņojumu konferencē Milānas universitātē Itālijā, iepazinās ar akadēmisko un zinātnisko darbu Svešvalodu un literatūru nodaļā (Department of Foreign Languages and Literatures), kā arī apsprieda studentu un mācībspēku Erasmus+ mobilitāti un turpmākus akadēmiskus un zinātniskus sadarbības projektus.  

Konference  tika organizēta  Erasmus+ 2. pamatdarbības “Kapacitātes stiprināšana augstākajā izglītībā partnervalstīs” (Key Action 2: Capacity building in Higher education in Partner Countries) projekta CLIL@India, Developing Content and Language Integrated Learning – Resource and Training Centre for A Multilingual India ietvarā.

Konference bija kā atskaites punkts pirms projekta noslēguma 2019. gada oktobrī. Projekta dalībnieki no  Indijas: Manipālas Universitātes (Manipal University), Simbiosis Starptautiskās universitātes (Symbiosis International University), Pondičerijas Universitātes (Pondicherry University) un Eiropas: Kastīlijas Lamanšas universitātes Spānijā (Universidad de Castilla La Mancha Ciudad Real), Milānas universitātes Itālijā (Universita’ degli Studi di Milano) un Latvijas Universitātes sniedza ziņojumus par mācību satura un valodas integrētās metodoloģijas ieviešanas gaitu Indijas izglītības sistēmā angļu, kanadas Kannada, merāti Marathi, tamilu Tamil, pandžabi Punjabi vai hindi Hindi valodās.

 

Dalīties