2021. gada 28. maijā norisināsies tiešsaistes starptautiskā zinātniskā konference “Valodu mācīšana un mācīšanās pēc COVID-19”.

Konference tiek organizēta Eiropas skolotāju izglītības asociācijas* (ATEE) pētniecības un attīstības kopienas “Moderno valodu mācīšana” (RDC Teaching Modern Languages) darbības ietvaros, ar Latvijas Universitātes, Jana Kočanovska universitātes (Kielce, Polija), un Eskišehira Osmangazi universitātes Svešvalodu skolas (Turcija) atbalstu. Lietišķās valodniecības centrs ir aktīvi iesaistīs konferences organizācijas un zinātniskās komitejās.

Dalībai tiek aicināti dažādu nozaru valodu izglītības, apguves un plānošanas pētnieki un speciālisti, kā arī studenti un citi interesenti.

Konference dos iespēju diskutēt par jaunām tendencēm un izaicinājumiem valodu apguves jomā pandēmijas un pēcpandēmijas laikā.

Dalībnieku reģistrācija notiek elektroniski līdz 2021.gada. 10. maijam.

Vairāk informācijas par konferenci un reģistrēšanās: ŠEIT

Informāija par par konferences galvenajiem runātājiem ŠEIT

* Eiropas skolotāju izglītības asociācija (ATEE) ir bezpeļņas organizācija, kuras mērķis ir uzlabot skolotāju izglītību Eiropā un atbalstīt skolotāju un visu līmeņu skolotāju izglītotāju profesionālo attīstību. https://atee.education/

ATEE pētniecības un attīstības kopiena “RDC Teaching Modern Languages” tika izveidota, lai iniciētu diskusiju dažādu Eiropas valstu valodu pasniedzēju vidū. https://atee.education/rd-communities/teaching-modern-languages/

Dalīties